STØRRELSES GUIDE TIL KONDOMER

Billedresultat for size guide condoms

Når det kommer til at finde den perfekte kondom, er størrelsen vigtig. Du vil ikke have din kondom til at falde eller gå i stykker, fordi det er den forkerte størrelse. Brug dette kondomstørrelsesdiagram til at sammenligne forskellige kondomlængder og bredder og få en ide om størrelsesområderne.

Hvorfor kondom størrelser Matter Da mænd ikke er bygget det samme, er der heller ikke kondomer. At finde den rigtige kondom vil øge dit komfortniveau, mens du bærer det. Dette kan føre til mere glæde og færre kondom undskyldninger. Når kondomer passer korrekt, er de også mest effektive.

Selv om latex kondomer er superstrækede, hvis kondom er for lille, kan du stadig mærke ubehag, og det har mulighed for at bryde. Kroppen af ​​de fleste kondomer er rummelig nok til at rumme mænd af næsten enhver størrelse. Kondomer kan føle sig for stramme rundt om spidsen (hvor det ikke er så elastisk), især hvis du er veludviklet.

Kondomproducenter har forsøgt at løse dette problem ved at lave kondomer, hvor hovedkroppens bredde er den samme som standardkondomer, men størrelsen af ​​kondomspidsen er forstørret. Ved at holde kondomens krop mindre og udvide reservoirets spids, vil kondomet mindre sandsynligt glide af under køn. Selvfølgelig er der også større kondomstørrelser, som ikke kun giver bredde men også længde.

Finde den perfekte kondomstørrelse Før du kan bestemme hvilken kondomstørrelse du har brug for, skal du først måle din oprørede penisstørrelse, både længde og omkreds. Brug denne måling som vejledning ved at vælge kondomer, der har lignende målinger.

For at finde den rigtige kondom, må du måske prøve flere typer kondomer, før du finder den der giver dig den bedste pasform og den bedste komfort. Køb individuelle kondomer eller den mindste pakke, så du ikke spilder penge på dem, der ikke fungerer godt.

De fleste kondommærker har deres egen definition af hvad der anses for at være standard og store kondomer. Generelt er kondomer tilgængelige i snugger pasformstørrelser, standardstørrelser og store (XL eller XXL) størrelser.

Sådan måler du, hvilken størrelse der er rigtig

Penis skal være stiv, når du måler. Brug et målebånd til at finde omkredsen i centimeter.

• 9,5-10 centimeter = størrelse 47

• 10-11 centimeter = størrelse 49

• 11-11,5 centimeter = størrelse 53

• 11,5-12 centimeter = størrelse 57

• 12-13 centimeter = størrelse 60

• 13-14 centimeter = størrelse 64

• 14-15 centimeter = størrelse 69