Guide til glidecreme

Uanset om du er en total glidecreme nybegynder, eller du har brugt det i nogen tid, men søger nye tips om, hvordan du får mere glæde ud af det; denne vejledning skal hjælpe dig med at finde den perfekte smøring for at maksimere seksuel fornøjelse og besvare alle de spørgsmål, du har om produkter.

Hvad er glidecreme?

Under opbygningen til køn øges din naturlige vådhed normalt på grund af øget seksuel spænding. Men af forskellige grunde kan du have brug for lidt ekstra hjælp til at opnå den perfekte smøring, så sexet er mere behageligt og for at sikre, at der ikke er nogen smerte involveret. Mens naturlig vådhed kan falde på forskellige punkter i dit liv på grund af stress, medicin, sundhed og hormonelle ændringer; Brug af smøremiddel kan være en meget effektiv løsning i disse perioder.  

Selvom du ikke har et problem med tørhed, kan glidecreme bruges som et stimulerende middel til at forbedre seksuel aktivitet og for at gøre handling af sex såvel som oralsex mere behageligt på mange måder. Det kan bidrage til at øge følelser, der føltes under sex mellem dig og din partner, og kan endda medvirke til at udvide varigheden af kærlighed.

 

Hvilken type smøre skal jeg bruge?  

Vandbaseret glidecreme

Vandbaserede glidecreme er lettere end andre typer og har tendens til at være glattere at røre ved. De er velegnet til følsom hud, er klæbrige og nemme at vaske af. Durex vandbaserede glidecreme vil ikke pletter dine plader og er vandopløselige. Vandbaserede glidecreme er tilgængelige i mange smag og med opvarmning og prikkende sorter tilgængelige.

Silikonbaseret glidecreme

Silikonsmøremidler har en anden struktur til deres modstykker, vandbaserede glidecreme. Signifikant tykkere end vandbaseret smøring, silikone glidecreme absorberes ikke let i huden eller slimhinderne, hvilket gør det meget længere, så du kan komme videre uden at skulle stoppe og genpåføre.

Kan jeg bruge glidecreme med kondomer?

Ja! Alle Durex smøremidler og Durex Pleasure Gels og dem under kategorien kondom glidecreme, er helt sikkert at bruge med kondomer. Tilsæt glidecreme til ydersiden af ​​kondomet, når det er på og indeni af vagina for yderligere smøring. Pas på ikke at bruge for meget smøremiddel, før du sætter kondomet på, ellers kan det glide af under sexet. Du kan dog altid anvende mere, hvis du har brug for det senere.  

Er det sikkert at sluge?

De fleste vandbaserede glidecreme er egnede til oralsex og er sikre at forbruge; Det er dog ikke tilrådeligt at sluge store mængder. For dem med en sød tand er Durex-smagede glidecreme sukkerfrie, så du kan forkæle så ofte som du ønsker!

 

Uberlube silikone baseret glidecreme 100 ml

Hvor meget smøre bør jeg bruge?

Der er ingen faste regler for, hvor meget smøre der skal bruges. Det bedste er at eksperimentere og se, hvordan det føles for dig selv og din partner. Hvis du prøver et nyt smøremiddel, eller hvis det er første gang du har brugt nogen form for smøremiddel, skal du starte med et lille stykke og forsigtigt anvende det på de ønskede områder med fingerspidserne. Hvis du nyder følelsen af ​​den ekstra smøring, så er du velkommen til at fortsætte med at anvende. Mange glidecrmer er også dobbelt op som massage gel, så hvorfor ikke give din partner en langsom sensuel massage under sex for at stimulere deres sanser endnu længere.

Hvor længe varer glidecreme, og hvordan skal jeg gemme det, når det er åbnet?

Som regel bør glidecreme anvendes inden for tre måneder efter åbningen. Der er ingen grund til at holde din smøre i køleskabet, men det er tilrådeligt at holde det ude af direkte varme eller sollys og i et køligt skab væk fra kæledyr eller børn.